Litecoin-hintaennuste: LTC / USD liikkuu yli $ 50: n yläpuolella, saattaa vielä laskea

LTC / USD p- riisi on kaupankäynnin kohteena 51 dollaria äskettäisen hajoamisen jälkeen. Aikaisempi nousutrendi on mitätöity, kun kolikko jatkoi laskutrendiä. LTC / BTC: ssä markkinat ovat sivusuunnassa, kolikko vaihtelee rajoitetulla alueella.

Ennen viimeaikaista hajoamista ostajat ovat pyrkineet kiihkeästi työntämään kolikkoa edellisten korkeimpien yläpuolelle

Yksi tällaisista yrityksistä on 30. elokuuta nouseva ajo. LTC nousi 57 dollarin yläpuolelle, kun kolikko nousi 64 dollariin. Noususta huolimatta ostajat eivät voineet ylittää 64 dollarin vastarintaa. Litecoin kohtasi laskusuuntaisen reaktion, kun LTC laski 48 dollariin. Litecoinin myyntipaine voi kuitenkin jatkua. Elokuun 27. päivän nousutrendillä kolikko laski 56 dollarin matalaan, mutta hinta korjattiin ylöspäin. Retraced kynttilänjalka testasi 50% Fibonacci retracement tasoa. Tämä tarkoittaa, että kolikko putoaa 2,0 Fibonacci-laajennustasolle tai 40 dollarin alhaiselle tasolle.

Litecoin Indicator Analysis

Samaan aikaan LTC on päivittäisen suhteellisen voimakkuuden indeksin tasolla 40. Se osoittaa, että Litecoin on laskusuuntaisella vyöhykkeellä ja pyrkii putoamaan. Kolikko on myös keskilinjan 50 alapuolella. Hintapalkit ovat EMA: n alapuolella, mikä viittaa kolikon edelleen alaspäin liikkumiseen.

LTC / BTC-kaavion kolikko on alueelle sidotussa liikkeessä välillä 0,004600 ja Ƀ0,005400. Härät ovat aikaisemmin rikkoneet vastustustason työntääkseen BTC: n vastuksen yläpuolelle, mutta ne hylättiin. Karhut ovat myös työntäneet kolikon alempaan hintaluokkaan uppoamaan kolikon, joka on estetty. Salaus jatkaa vaihteluväliin sidottuja liikkeitä vielä muutaman päivän, LTC / BTC on laskussa, koska hinta on alle 50%: n päivittäisen stokastisen arvon.